Praška ulica 2, 10000, Zagreb

Tadijana Ćulav

Tadijana Ćulav

Glavna tajnica

Tadijana Ćulav rođena je 30. travnja 1988. u Splitu, osnovnu školu završila je u Šestanovcu, a opću gimnaziju u Omišu. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu 2013. godine te je u srpnju 2015. položila pravosudni ispit.

Tijekom studiranja, a i kasnije, intenzivno radi na razvoju i poštivanju ljudskih prava u Republici Hrvatskoj, prvo kao članica Europske udruge studenata prava te kasnije i kao volonter u Pravnoj klinici Pravnog fakulteta u Zagrebu. Od 2014. je i akademski mentor te obučava studente kliničare za pružanje pravne pomoći socijalno ugroženim osobama.

Tijekom studiranja, a i kasnije, intenzivno radi na razvoju i poštivanju ljudskih prava u Republici Hrvatskoj

Od lipnja 2014. do svibnja 2015. kao član Povjerenstva za postupanje po pritužbama u Ministarstvu unutarnjih poslova rješavala je predstavke i pritužbe na nezakonite ili nepravilne radnje policijskih službenika ili drugih zaposlenika policijske uprave.

Članica je HKP-a od 2012. godine, a glavna tajnica bila je 2015./2016. godine.

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg preglednika iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i uslugama koje nudimo.